Birthday bojo before n after married #KeluargaMaheswara

Sebenernya, ulang tahun kita masih setengah tahunan lagi, meski ulang tahun pernikahan tinggal hitungan jari #uhuk #kode eh hah apa? Kita seumuran? Wkwkw ia kita cuma beda 28 hari, ga sampe sebulan. Tapi keliatan bojo 5 tahun lebih tua kan? Ia kan netijen? Iya kan iya kan? #maksa

Sengaja cerita mumpung inget.

Jadi gaes 2017 lalu, sebelum tragedi kecopetan HP, bojo pernah juga kecolongan helm di di di dimana ya? Lupa! Pokoknya helm cakil warna dark violet itu terhempas begitu saja dari tempatnya. Oh ia! Pas kita beli cincin di golden cikini, dan baiknya si maling masi gantiin sama helm item basic honda yang udah ga kayak guna.

Singkat cerita, karena sibojo ga suka pake helm ece ece sebagai calon istri yang baik berniatlah awak membelikan beliau helm cakil yekan? Tapi bukan merk aray yang harganya dua juta juga hahah.

Nah, masalahnya jarak helm ilang ke ultah tu lamaaaaaaaa. Dan sebenernya waktu itu uangku tinggal rebuan buat beli-beli begituan karena pake acara setor deposito-depositoan segala, beli-beliin tiket kereta dan ntah abis buat apa kok kayanya seret banget pas itu. Jadi so ngepres gaes buat ngado helm juga yang ga sebanding harganya sama iphone 7 kala itu HAHAHAH.

Sok sokan ga boleh beli helm yang cuma ratusan rebu dengan alasan “duit buat nikah!” Hahahahaha.

Ada tragedi hampir ketauan!

Jadi beberapa hari setelah khitbah, orang tua dateng kejakarta buat jengukin om yang ada dibekasi. Merasa bahwa apartemen ogut to much banget sempitnya, sampe-sampe mau solat aja nyaris ga hadap kiblat, maka dengan kekuatan bulan, Babeh meminta bojo (yang waktu itu hadir) buat apa coba? Beberes apartemen! Hahah pindah-pindahin barang, atur kasur segede gaban biar solat hadap kiblat tu ga susah-susah amat. Gaesssss laki ogut tau kan badanya kaya apa??? Suruh angkat ranjanv king koil begitu bisa retakkkkk tulang belulangnya gaesssss wkwk.

Itu apaan bawain sini aja!” Jadi ternyata dibawah kasur besar apartemen itu bisa jadi gudang tersembunyi haha (sekarang tempat naro tupperware baru biar ga ilang hwkwkw), dengan sorak sorai barang-barang bejibunku bisa tersimpan tanpa tercecer sedikitpun.

Kardus apa itu dik? Bawa sini aja” ucap babeh

Hah?!! Itu kan kardus helm! Oh no no no! Duh gimana nyegahnya ya? Ga surprise kali kalo sampe ketauan. Duh duh gimanaaaaa Ya Allaahhh

Bak slow motion difilm-film durjana Indosiar, aku sigap mencegah sebelum tangan itu berhasil menggapai kardus

Eh! Ga akan cukup beh itu besar! Mmm yang itu aja”

Seketika bojo melihat sebelah kardus yang lebih memungkinkan dimasukin bawah kasur daripada kardus segede gaban itu.

Ini?” Tanya bojo. Aku mengangguk. Ketika bojo balik badan buru-buru aku umpetin lagi kardusnya. Fiuhhh ~

Beberapa hari kemudian

Jadi tanggal 26 mei 2017, hari dimana bojo ultah ke 26 itu aku ga ada disamping, why kenapa? Karena itu long weekend dan ogut udah pesen tiket mudik dari jauh-jauh hari. Mana ada jadwal maintenance server juga dikantor bojo kalo ga salah. Dan itu hari pertama ramadhan sepertinya, soooo Karena ga ada Gosend yang mau anter, apalagi makanan. Seharian aku kirimlah JNE Xpress sehari sampe yang mahalnya bejibun padahal cuma cakung-cibitung yang hanya 20 km doank.

Kerjaan seharian cuma nelponin operator JNE nanyain paket dah sampe belum hiks hiks. Dan sampe bojo balik kantor paket itu belum sampe juga. Kzl

Kaga surprize!!! Padahal pengenya tu kado dibuka pas doi lagi ngantor, macam aku yg dibawain bunga pas jam-jam hactic wkwk.

TERNIAT JUGAKKK!! bikin 2 video ngucapin ultah sama stop motion gitu + instastory. Sebenernya ogut gemes pen publish status karena masih ada yang japri-japri gitu tapi enggaklah.

Stop motion 26 th

CERITA AFTER WEDDING

Nduk gempa abis dikasi iwatch” I “terus”

“Bagus” | “ohhh” udah? Gitu doank?

Beberapa hari kemudian

Nduk tadi pak ervin beli smart watch”

“Terus” | “Bagus ya nduk yaaaa”

“Iya bagus” | “Hehehe ia kalo ditangan mas jamnya digital bagus kali ya ga analog”

Ga!!”

Hahahhaha beda cyinn kalo udah nikah mah yaaa. Dikodein minta kado ga dikasih-kasih.

Jadi ceritanya bojo lagi keranjingan banget ama smart watch, sampe sengaja banget nemuin aku sama gempa buat nyobain iwatchnya wkwk. Singkat cerita, karena akupun pen memberikan yang terbaik, tapi berhubung jadi istri harus sangat-sangat pintar dalam mengatur uang buat ber foyah-foyah riah #asique jadi nanyalah ogut ke temen-temen

Mending beliin smart watch apa tool kit gaes?” Pas itu aku masih kerja di OJ*K. Temen-temenpun pro kontra sama smart watch.

“Beli iwatch aja ntan” l “kenapa?”

“Biar si boss kesaing lagi wkwk sakit ntar ga masuk kerja deh yeyyyy hahaha”

“Iya ntan iwatch aja kan bos abis beli sw xiaomi, lu beli aja iwatch, pasti shock deh secara dulu aja lu beli iphone 7 babos uring-uringan mau beli iphone 9 HAHAHA”

“Apahh!! PKWT punya iwatchhh??”

“Kampret lu pade emang wkwkw”

Tapi setelah candaan yang menyudutkan petinggi 3 tingkat diatas kita itu, kupasrahkan membeli tool kit. Mayan dapet kado voucher ace hardware sejuta dipake ajalah.

Kondisi udah berbadan dua. Ogut beli pas bojo lagi ke thailand. Karena ga kuat naik KRL bawa-bawa toolkit akhirnya dari GI – Apartemen pake gojek abis 41K. Hiks soalnya kalo naik gocar macet banget ada demo apaaa gitu waktu itu. Oh demo buruh.

Tak lama setelahnya, detik-detik menunggu ultahpun terasa lama. Hampir sebulan lebih tepatnya. Karena udah tinggal bersama, ada simpenan barang baru aja keliatan apalagi apartemen sepetak gitu. Ku cari cara agar tak nampak yakan? Tu toolkit segede gaban aku taro bawah londrian HAHAHA, hingga hari itupun datang.

Wake up my honey, wake up my darling” niruin ustad abdul somad dipengajian. Hahah iyuuhhh ~

“Hmmm”

“Yuk sahur yukk”

“Hmmm”

Ku ambil kado dengan tergopoh, kututup mata bojo dan taraaaaaa ~

Happy birthday bojoooo”

Bojo membuka mata, ada beng-beng semalam yang ga boleh dimakan dan sempet bikin doi pundung, terhidang dengan 3 tusuk garpu berbendera H B D wkwkwkw.

Sungguh sangat berbeza jauh before n after merit yekan?

Mas suka ga?” Ia mengangguk

Mas sebenernya udah tau ya kado intan” ia menggeleng, dan aku terus bicara sedang bojo sibuk ngelus-elus toolkit barunya hmmmmm dicuekin gaes.

Sooo ultah intan sebulan lagi, jadi . . .”

“Ia ia sini mas orderin mirorless, jangan mahal-mahal ya” yeyyy!!!! Im so happy akhirnyaaaa —

Siangnya dipake buat ngerjain sesuatu disebuah tempat yang tak boleh disebut namanya

Sebelum berangkat ajak ngobrol kakak dulu wkwk

Semoga kita selalu bisa merayakan moment-moment bahagia selamanya ya mas yaaa. Aminn

Well, udah selesai ceritanya. But masi ada lagi. Persamaan aku dan bojo dengan kado ultah

Bojo X Helm

“Jo, ngapain sih helm musti dibawa-bawa keatas (ke apaetemen) ribet tau”

“Kan ini pemberian dari kamu”

“Terus?”

“Jadi ini berharga, mas ga mau ilangin” wuwuwuw fergusoooo kalo sekarang udah boleh sun yaaa kalo diginiin wkwkw sini sun dulu #eaaa

Intan X Mirrorless

Ndukkk ngapain si bawa-bawa mirrorless segala? Berat tau”

“Siapa tau nanti kita foto”

“Pake hp aja”

“Enggak! Nanti kalo punya barang ga dipake bisa dihisab”

“Hmmm pinteran banget yaaa ngelesnya” hahahahaha

Foto pertama pake mirrorless

Ya gitulah gengs, before n after wedding emang beda 180′ l boro-boro ngasi surprise, beliin yang dipenginin juga harus nunggu gratisan voucher dulu Hahahah. Harap maklum, popok anak mahal hihihi

164 Replies to “Birthday bojo before n after married #KeluargaMaheswara”

  1. 台北市 萬華 禾云室內設計

    http://interior-plan.com/

  2. Hardcore Galleries with hot Hardcore photos
    http://horny.lesbians.bloglag.com/?parker

    free xxx videos porn pictures no virus porn video free romanian anateur porn crystal porn movies aaron brink intervention porn name

  3. Young Heaven – Naked Teens & Young Porn Pictures
    http://office.porn.xblognetwork.com/?kiara

    free young porn download girl russia porn free free indina porn forum free hardcore porn movies sites mobile underground porn

  4. Нифига себе я такого еще не видел! | I’ve never seen anything like this before!
    пока еще можно увидеть тут!

  5. Enjoy daily galleries
    http://horny.lesbians.bloglag.com/?paris

    pinlke is not porn older ladies porn tube ten porn cam free sister brother porn stories men in thong porn

  6. zKUmrO Superior job. You ought to generate extra this kind of threads. You are great at writing.

  7. 【揚歌-教學麥克風直營店】官方線上購物網站─JM-180B有線麥克風擴音器│無線麥克風擴音器│揚歌小蜜蜂│專營教學麥克風及教學擴音器

    https://mic-shop.com/

  8. AAWBK9 This particular blog is no doubt cool additionally factual. I have picked up a bunch of helpful advices out of this amazing blog. I ad love to come back again and again. Thanks a lot!

  9. New sexy website is available on the web
    http://old.porn.bloglag.com/?megan

    peurto rican girls porn fine cinimatic porn russian ffm porn video hermorphodite porn bobby sox porn video

  10. Enjoy our scandal amateur galleries that looks incredibly dirty
    http://busty.babrs.bloglag.com/?jana

    u tube porn ass porn black dicks white chicks teen cum eaters porn tube only the best movies porn free hardcore porn moviesw

  11. Hot galleries, thousands new daily.
    http://porn.videos.hotblognetwork.com/?jackeline

    blak porn free sex cartoon porn movies best romantic porn movie porn movies keze free turkish porn clips

  12. купить dlc fallout 4 >>>>>>>>>> http://bit.ly/2S0skSE

  13. Hot galleries, thousands new daily.
    http://lesbian.love.bestsexyblog.com/?brandi

    teenie porn tubes granny s m porn illegal porn sex video ray butler gay porn star on line porn reviews

  14. New hot project galleries, daily updates
    http://porn.austria.xblognetwork.com/?araceli

    free porn movie douwnload blue eyed brunette porn stars free sexy latino gay porn pics topanga porn gay dvd porn

  15. Rtl horoscope haas horoscope poisson du jour femme

  16. there right now. (from what I ave read) Is that what you are using on your blog?

  17. Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you writing this write-up plus the rest of the website is extremely good.

  18. Girls of Desire: All babes in one place, crazy, art
    http://porn.assesment.bestsexyblog.com/?maddison

    no creditcard free anima porn videos rev sister and father porn free preview gay porn trooper with porn star lingereie porn

  19. Sexy photo gakleries, daily updated collections
    http://hugh.tits.com.allproblog.com/?ashley

    free porn tanned girls rape movies porn fanny whipping porn sammie dee porn porn videos freaky

  20. Kriptomat – Your Licensed EU Cryptocurrency Exchange Platform
    Kriptomat is an exchange that offers the easiest, fastest, and safest way of buying and storing cryptocurrencies in your local language.

  21. Free Porn Galleries – Hot Sex Pictures
    http://dating.online.relayblog.com/?mallory

    porn passwords generator free harcore anal porn videos blonde porn twins thai kid porn teen runaway cocksucker porn

  22. Trine 2 Complete Story (Steam region free; ROW account) >>>>>>> http://fortnitefansclub.blogspot.com

  23. stumbleupon everyday. It as always useful

  24. Say, you got a nice article.Much thanks again. Really Great.

  25. Nude Sex Pics, Sexy Naked Women, Hot Girls Porn
    http://emo.lesbian.hotblognetwork.com/?wendy

    julia simms porn street hooker porn female gang sex porn watch anime porn movies porn tube usa

  26. Hello We are offering cheap iphones for sale
    Cheap carded electronics are purchased with stolen credit card data from official websites for ex: Online Apple Store.
    All electronics are original, brand new

    Buy yours one now https://verifiedcarder.ws

  27. Im obliged for the article.Really looking forward to read more. Will read on

  28. one other and this design of partnership is a complete great deal extra genuine wanting and passionate. You might effortlessly come about across a right match for your self by way of video

  29. Sexy pictures each day
    http://european.porn.bestsexyblog.com/?kayli

    porn star kristina red tube black interrracial porn pics susanna reid porn amateur young russian porn metronic porn

  30. This is one awesome article.Really thank you! Really Great.

  31. Sexy photo galleries, daily updated pics
    http://porn.autorank.instakink.com/?raven

    wrestling gym porn hardcore porn games online flexi felix porn free maitresse madeline long clips porn big lips gay porn

  32. Полчаса изучал содержимое инет, и вдруг к своему удивлению обнаружил интересный вебсайт. Вот смотрите: болят зубы под винирами . Для нас этот сайт произвел яркое впечатление. Всех благ!

  33. Sexy pictures each day
    http://hd.porn.xblognetwork.com/?jayden

    scottish porn girl anal fuck yount teen porn movies dead drunk girl porn movies free 3 some porn videos tiana free porn

  34. My new hot project|enjoy new website
    http://lesbian.seduce.instasexyblog.com/?makayla

    porn thumb close up video hatia porn teen porn small tits tight porn atm office secreyary skirt boss porn tube

  35. Enjoy our scandal amateur galleries that looks incredibly dirty
    http://porn.aust.instasexyblog.com/?joelle

    passionn porn star sex video watch anus porn pics porn stars get fucked by fans free porn dads fucking daughters boss forced employee porn

  36. Your style is so unique in comparison to other people I ave read stuff from. I appreciate you for posting when you have the opportunity, Guess I all just book mark this site.

  37. Teen Girls Pussy Pics. Hot galleries
    http://milf.pornstrs.fetlifeblog.com/?abigail

    free videos porn bang bros porn sloppy teen facials videos gigiantic girls porn female ass porn porn xxxx

  38. Thanks so much for the blog. Really Great.

  39. Looking around While I was browsing yesterday I saw a great article concerning

  40. Sexy teen photo galleries
    http://free.dating.allproblog.com/?kate

    pokahantas porn free orgy porn channels amateur porn video community matures porn x granny gangbang porn tube

  41. Daily updated super sexy photo galleries
    http://porn.lesbian.bloglag.com/?erin

    cream porn tube sweet porn gay ametuar porn porn related content mteur porn videos

  42. What as up, I log on to your blogs on a regular basis. Your humoristic style is awesome, keep it up!

  43. Thanks again for the article.Much thanks again. Will read on

  44. Sexy photo galleries, daily updated collections
    http://italian.porn.fetlifeblog.com/?violet

    free porn clips asian free porn sites fisting anal 1970s porn pics sex porn shop littleton co small teen porn movies

  45. Im grateful for the article post.Really thank you! Want more.

  46. wonderful points altogether, you just gained a brand new reader. What would you suggest about your post that you made a few days ago? Any positive?

  47. Free Porn Pictures and Best HD Sex Photos
    http://milf.pornstrs.instasexyblog.com/?eileen

    unlawful porn devon james porn tube free senior veido porn first sex junior porn tube tube 555 free porn videos

  48. My brother recommended I might like this blog. He was totally right. This post truly made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!

  49. I wanted to thank you for this fantastic write-up, I certainly loved every little bit of it. I have bookmarked your internet site to look at the latest stuff you post.

  50. Im grateful for the blog.Really looking forward to read more. Want more.

  51. This is a excellent web site, would you be interested in doing an interview regarding just how you created it? If so e-mail me!

  52. Muchos Gracias for your post.Much thanks again. Will read on

  53. Thanks for sharing, this is a fantastic blog post.Really looking forward to read more. Much obliged.

  54. value your work. If you are even remotely interested, feel free to send me an e-mail.

  55. When someone writes an paragraph he/she keeps the idea

  56. Hot sexy porn projects, daily updates
    http://cut.gay.porn.xblognetwork.com/?ashton

    online porn collection drew andrews gay porn star big cock gay porn free mafia debt porn one piece anime gay porn

  57. You have mentioned very interesting points ! ps decent site. Become addicted to constant and never-ending self improvement. by Anthony D aAngelo.

  58. Enjoy our scandal amateur galleries that looks incredibly dirty
    http://porn.aspen.rae.hotblognetwork.com/?riley

    lesbain porn pics big tit porn videos free galleries rasputin porn adult softcore porn bid tit porn

  59. Sexy photo galleries, daily updated pics
    http://porn.pictures.allproblog.com/?jackeline

    free reallity porn mr porn interracial porn kevin macdonald teen anal porn free movies granny porn pics

  60. You made some nice points there. I looked on the internet for the subject matter and found most individuals will go along with with your blog.

  61. This blog was how do you say it? Relevant!! Finally I have found something that helped me. Kudos!

  62. Hardcore Galleries with hot Hardcore photos
    http://porn.pictures.allproblog.com/?daniela

    pics of the porn star cathrine top 20 porn movies beautiful girls porn clips of porn star mary stuart toy porn pics free

  63. College Girls Porn Pics
    http://cut.gay.porn.instasexyblog.com/?marley

    asisn porn sites free sick lesbo porn free donkey punch porn xxx xy milf porn videos hausewives porn

  64. This unique blog is really awesome and diverting. I have chosen many useful things out of this amazing blog. I ad love to come back over and over again. Thanks!

  65. Hot teen pics
    http://blonds.sexy.fetlifeblog.com/?julianne

    joe foster the porn star when is watching porn considered sick two headed dildo lesbian porn lesbian nun porn maritza mendez porn

  66. When are you going to post again? You really entertain me!

  67. Hot sexy porn projects, daily updates
    http://free.porn.toon.relayblog.com/?jaycee

    kim possible porn hentai most popular porn websites free porn movies full feature tj jeff xvideo gay porn the navi porn avatar sex

  68. Sexy teen photo galleries
    http://xxx.lesbian.bestsexyblog.com/?karen

    toon fat porn free porn fettish princess sally porn clipgasm porn free hentai porn video shows

  69. Best Nude Playmates & Centerfolds, Beautiful galleries daily updates
    http://anime.lesbian.bloglag.com/?eve

    moms hand job porn tube swinging porn watch free gay porn 15 minutes porn hub spy cam 3d toon babes fucking animals porn

  70. Dirty Porn Photos, daily updated galleries
    http://free.real.tits.instakink.com/?ariel

    back room coed casting couch porn old women fucking porn movies free 3d porn videos mobile free milf shower porn australias newest porn star

  71. Hardcore Galleries with hot Hardcore photos
    http://lesbian.lovers.relayblog.com/?victoria

    full free celebertiy porn bristol porn star page porn chunky tennagers porn bull porn tubes

  72. New sexy website is available on the web
    http://young.lesbian.instakink.com/?adriana

    free cartoon porn teens free porn daisey marie johnny holmes brazilian porn 18 porn clips free iphone amateur lesbian porn

  73. Недавно наблюдал материалы инета, вдруг к своему удивлению обнаружил прекрасный веб-сайт. Гляньте: Продвижение инстаграм бесплатно . Для меня вышеуказанный ресурс произвел незабываемое впечатление. Пока!

  74. May just you please extend them a little from next time?

  75. Hot sexy porn projects, daily updates
    http://lesbian.rape.bloglag.com/?ellen

    pizza man porn free mac porn movies porn star playgirl free college porn sex hose and heels porn

  76. You have brought up a very excellent points , appreciate it for the post.

  77. Looking forward to reading more. Great blog article.Much thanks again. Fantastic.

  78. Just Browsing While I was surfing today I saw a great post concerning

  79. Some great info on your blog, I want to read more as soon as I have sometime.

  80. weeks of hard work due to no back up. Do you have any solutions to stop hackers?

  81. Atarax tablets contain the active ingredient hydroxyzine, which is a type of medicine called a sedating antihistamine. Atarax is also sometimes used in the short-term treatment of anxiety in adults. http://atarax.in/

  82. online football games Chelsea hold won online football games systematically in bets. Cross to the brain give or return it on their behalf.

  83. Wow! This blog looks exactly like my old one! It as on a completely different subject but it has pretty much the same layout and design. Outstanding choice of colors!

  84. Nothing is more admirable than the fortitude with which millionaires tolerate the disadvantages of their wealth..

  85. Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you writing this post and the rest of the site is extremely good.

  86. You could definitely see your expertise in the work you write. The world hopes for more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe. Always go after your heart.

  87. Rtl horoscope haas horoscope poisson du jour femme

  88. Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your site is great, let alone the content!

  89. The issue is something too few people are speaking intelligently about.

  90. I usually have a hard time grasping informational articles, but yours is clear. I appreciate how you ave given readers like me easy to read info.

  91. Say, you got a nice blog article.Really thank you! Cool.

  92. I just want to mention I am very new to weblog and really savored you’re blog site. Likely I’m planning to bookmark your blog . You surely come with incredible posts. Thanks for revealing your website page.

  93. Some really select posts on this website , saved to my bookmarks.

  94. Thanks for sharing this very good write-up. Very interesting ideas! (as always, btw)

  95. Your style is really unique in comparison to other folks I ave read stuff from. Thank you for posting when you have the opportunity, Guess I all just book mark this blog.

  96. whoahh, ada aku sebagai konten..
    *baru baca lagi*
    *setelah sekian lama vakum*
    *pembaca karbitan*

  97. Wow, incredible blog layout! How long have you

  98. Looking forward to reading more. Great blog article. Will read on…

  99. Woh Everyone loves you , bookmarked ! My partner and i take issue in your last point.

  100. Levitra – one of the most popular means of treatment of erectile dysfunction today. Included in the group of PDE5-inhibitors, the drug restores the sensitivity of the penis and resumes the natural response to sexual arousal. It is produced in Germany in the factories of Bayer Schering Pharma, which is part of the world-famous pharmaceutical concern Bayer AG. Read more: http://www.nidiinfanziaolbia.it/component/users/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=445136

  101. Really enjoyed this blog post.Really looking forward to read more. Keep writing.

  102. Major thankies for the post.Really looking forward to read more. Cool.

  103. I went over this web site and I believe you have a lot of great info, saved to bookmarks (:.

  104. is incredible. It kind of feels that you are doing any unique trick.

  105. Merely wanna remark that you have a very decent web site , I enjoy the pattern it actually stands out.

  106. Inflora my blog is a link on my web home page and I would like it to show the posts from the blog? Any ideas?

  107. related articles says: Reply

    Levitra – one of the best ED products on the US market – buy levitra 5mg https://bit.ly/2CjcpZb

  108. Very nice post and straight to the point. I am not sure if this is actually the best place to ask but do you guys have any thoughts on where to hire some professional writers? Thank you

  109. Muchos Gracias for your blog.Much thanks again. Want more.

  110. Thanks so much for the blog post.Really thank you! Cool.

  111. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

  112. This is really interesting, You are a very skilled blogger. I ave joined your feed and look forward to seeking more of your excellent post. Also, I have shared your web site in my social networks!

  113. Wow! This can be one particular of the most helpful blogs We ave ever arrive across on this subject. Basically Great. I am also a specialist in this topic so I can understand your effort.

  114. wow, awesome article.Really looking forward to read more. Fantastic.

  115. Your content is valid and informative in my personal opinion. You have really done a lot of research on this topic. Thanks for sharing it.

  116. What as up Dear, are you really visiting this website daily, if so afterward you will without doubt obtain pleasant know-how.

  117. Im grateful for the blog article.Thanks Again. Much obliged.

  118. Very good article! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing.

Leave a Reply